layout.skip_to_main_content
Alle collectiesBetalen en factureren
Gebruik een verwijzingscode
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te profiteren van een verwijzingscode, is het noodzakelijk om een Electra account aan te maken door te klikken op de link ontvangen via SMS 🤓

Zodra de app is gedownload en de account is aangemaakt, moet de verwijzingscode worden toegevoegd bij het maken van een boeking of het selecteren van een betaalmethode voor een oplaadsessie.

Alle informatie over het toevoegen van een promotiecode vind je hier 🤓

💡 Een verwijzingscode kan alleen worden toegepast op een eerste oplaadsessie.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️