layout.skip_to_main_content
Alle collectiesDe Electra-toepassing
Begrijp de voorzieningen op een station
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een Electra-station toegankelijk wordt, is het de bedoeling dat gebruikers toegang hebben tot een maximaal aantal diensten ter plaatse om de oplaadervaring nog beter te maken 🤓

Door op een station te klikken, is het mogelijk om alle apparatuur te bekijken die op die locatie beschikbaar is 👇

💸 Bekijk partneraanbiedingen

Sommige partners hebben specifieke aanbiedingen voor Electra-klanten 🤩

Als dit het geval is, zijn ze toegankelijk vanaf de oplaadsessie.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com