Hoe uw auto opladen bij Electra?
Toegang tot een afgesloten station
Meer dan een week geleden bijgewerkt

🎫 Met een reservering

Zodra de reservering is gemaakt en je bent aangekomen bij de toegangspoort van het station, kun je de toegangspoort of slagboom direct vanuit de applicatie openen.

Klik op de huidige reserveringspagina op Ik ben aangekomen > vervolgens Slagboom openen.👇

🔋 Zonder reservering

Als je bij de poort van een station aankomt, kun je de QR-code aan de ingang scannen om de poort of slagboom te openen.👇

💡 Het kan enkele minuten duren voor je de SMS met de toegangscode ontvangt.

Als je problemen ondervindt om de poort te openen, aarzel dan niet om onze klantenservice te bellen op +32 (0)2 201 22 77, zij kunnen het voor u openen 😇

Voor verdere informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen:

💬 Per chat. Via het tabblad Help op de app, van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 18.00 uur.

✉️ Per e-mail. Door een e-mail te sturen naar help@go-electra.com

Tot snel op het Electra-netwerk! ⚡️