Elektriciteit en laadvermogen
Het beschikbare laadvermogen van een station identificeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Electra app geeft je het maximale vermogen dat beschikbaar wordt gesteld door een oplaadpunt bij een bepaald station.

💡 Het laadvermogen wordt uitgedrukt in kW terwijl de hoeveelheid geleverde energie wordt uitgedrukt in kWh.

🔎 De informatie in de app vinden

Vanaf de startpagina:

• Nadat je op de pin van een station hebt geklikt. De maximale laadcapaciteit wordt weergegeven net onder de naam van het station, tussen het type parkeerplaats en de afstand tot het station.

• Nadat je op Bekijk stationsgegevens hebt geklikt. De maximale laadcapaciteit wordt op dezelfde plaats weergegeven, net boven de foto van het station.

🌡️ Beschikbaar laadvermogen vs. effectief laadvermogen

Het maximale oplaadvermogen kan bij sommige van onze stations oplopen tot 400kW, maar het vermogen dat door een oplaadpunt wordt geleverd, betekent niet het daadwerkelijke oplaadvermogen.

In feite kunnen verschillende factoren een invloed hebben op het oplaadvermogen van een voertuig: het niveau van de batterij, de buitentemperatuur, enz.

In dit artikel wordt het onderwerp in detail besproken.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️