Alle samlingerAnsøgere
Eftersend dokumentation

Sådan eftersender du dokumentation til fonden i forbindelse med en bevilling, fx til afrapportering eller projektstatus.

Marie-Louise Bøving-Andersen avatar
Skrevet af Marie-Louise Bøving-Andersen
Opdateret over en uge siden

Hvis din ansøgning godkendes til bevilling af fonden, kan du blive bedt om at eftersende specifik dokumentation. F.eks. afrapportering vedr. benyttelsen af bevillingen (kvitteringer/notaer), status på projektets fremdrift eller dokumentation for, at du er optaget på dit studie i forbindelse med udveksling.

Den eftersendte dokumentation skal vedhæftes som et supplement til din allerede indsendte og behandlede ansøgning.

Du foretager vedhæftningen ved at logge ind på din ansøgerprofil (benyt samme login-metode som ved oprettelse af ansøgningen) og gå til menupunktet "Ansøgninger". Klik på den relevante ansøgning.

Nederst på ansøgningen finder du punktet "Dokumentation efter godkendelse". Klik her på “Tilføj dokumentation” for at vedhæfte dokumentet til din ansøgning. Det er muligt at vedhæfte flere separate filer og filtyperne PDF, PNG eller JPG/JPEG (ved billeder, minimum 1000 pixels på hver led).

Dine vedhæftninger vil nu ligge tilgængelig for både dig og fonden. Fonden vil automatisk modtage besked om, at du har vedhæftet nyt materiale til din ansøgning. Du er dog også altid velkommen til at skrive til fonden via fanen "Beskeder" på din ansøgning, hvis du vil give dem direkte besked om opdateringen af bilag.