Sorter, opsæt og download lister

I denne artikel introduceres du til, hvordan du bruger, opsætter, søger i og downloader data fra listerne "Indbakke", "Egnet" og "Udvalgt".

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Sortering og datapunkter

Når du befinder dig på listerne "Indbakke", "Egnet" eller "Udvalgt", kan du sortere i modtagne ansøgninger ved at trykke på pilen ud for hvert kolonnenavn. Pilen bliver synlig, når du holder musen ved kolonnen. Som udgangspunkt er listen sorteret alfabetisk (A-Å).

Du kan selv vælge, hvilke datapunkter du vil have på listevisningen og dermed sortere efter. Listen er individuel for bestyrelsens brugere. Standardvisningen indeholder navn, aktivitet, reference, ansøgt beløb, allokeret beløb og dato for indsendelse af ansøgningen.

Hvis du trykker på tandhjulet i højre side, kan du tilføje og fjerne datapunkter. Du kan altid gendanne standardvisningen nederst på listen over datapunkter.

Du kan bl.a. tilføje ansøgnings-ID, navn, aktivitet, reference, ansøgningens overskrift, ansøgt beløb, allokeret støtte, dato for indsendelse af ansøgningen, din egen vurdering, bestyrelsens samlede vurdering og ansøgerens svar på kriteriespørgsmålene samt ansøgerens alder og by.

En orange prik ud for enten talebobleikonet eller brevikonet under "Aktivitet" indikerer, at du har en ulæst kommentar fra bestyrelsen eller en ulæst besked fra ansøgeren.

Download fil med ansøgningsdata

Du kan til enhver tid downloade en fil med data fra modtagne ansøgninger på en eller flere af listerne ("Indbakke", "Egnet" og "Udvalgt"). Tryk på pilen i højre hjørne og vælg "Eksporter brugerdefineret fil".

Du har mulighed for at vælge hvilke datapunkter/felter du ønsker at downloade samt om det skal være en Excel eller CSV-fil. Øverst på listen over datapunkter kan du tilvælge de lister, du gerne vil downloade data fra.

Værd at vide ✅ Vær opmærksom på, hvilken type data på ansøgere/ansøgninger, du downloader. Vi anbefaler, at du undgår at downloade følsomme personoplysninger, f.eks. navn og CPR. Hvis du har brug for et datapunkt til at fremsøge/identificere en ansøgning, så kan du med rette benytte "Ansøgnings ID" istedet. ID'et er på 8 cifre og kan kun sættes i reference til en ansøgning, hvis man er oprettet og verificeret som bruger i fonden. Læs mere om compliance, privatlivspolitikker og servicevilkår i Grant Compass her.

Hvis du har behov for at downloade en bankfil eller skattefil, kan dette først gøres når ansøgerne er bevilget (læs mere om at eksportere data her).

Søgefunktion

På selve ansøgningslisten kan du søge i på tværs af ansøgningerne ved at bruge søgefeltet ovenfor listen. Vær opmærksom på at søgefeltet udelukkende søger i de datapunkter, der er synlige på listen ved søgningen.

Hvis du har brug for at fremsøge en bestemt ansøgning, og i tilfælde af, at I har mere end én aktiv ansøgningsperiode ad gangen, kan du også bruge søgefeltet på "Oversigt"-siden.

Her kan du søge i alle datapunkter på modtagne ansøgninger, der går på tværs af støtteområder og ansøgningsperioder (med undtagelse af afviste ansøgninger).

Vi har udvalgt følgende artikler, som kunne være relevante for dit videre arbejde: