Alle samlingerIndstillinger
Brugere og rettigheder

I denne artikel introduceres du til, hvordan du redigerer brugerrettigheder og tilføjer og fjerner brugere.

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Under "Indstillinger" i venstremenuen under fanen "Brugere" kan du se, hvilke brugere der er i fonden, tilføje og fjerne brugere og redigere brugerrettigheder. Du tilføjer en bruger ved at trykke på "Tilføj bruger" i øverste højre hjørne.

Inviter og tildel rettigheder

Du inviterer en ny bruger ved at indtaste deres email og trykke på enter. Når du har tilføjet den eller de relevante mailadresser tryk da på "Tilføj bruger". Herefter vil de inviterede modtage en email med et link, de skal følge.

Når du har inviteret en bruger, vil de i udgangspunktet ikke have nogle rettigheder. Du bliver derfor mindet om, at tilføje de relevante rettigheder til hver bruger. Dette gør du ved at trykke brugeren på listen.

Du slår rettigheder til og fra ved at trykke på knappen ud for hver rettighed. Brugeren er tildelt rettigheden, når den bliver grøn. Hvis den overordnede rettighed slås til, bliver yderligere rettigheder også mulige.

Husk at trykke på "Gem ændringer" i bunden af siden.

Du fjerner en bruger ved at klikke på "Fjern bruger" i øverste højre hjørne.

Typisk fordeling af brugerrettigheder

Det er typisk fondsadministratorens ansvar at tildele de relevante rettigheder til de forskellige brugere. Rettighederne er opdelt efter “Ansøgninger”, "Beskeder", "Støtteområder, “Dokumenter”, “Økonomi/Investering" og “Indstillinger".

Grant Compass anbefaler at administratoren har fulde rettigheder. Vær dog opmærksom på om administrator har stemmeret eller ej. Bestyrelsesmedlemmer har typisk færre rettigheder. Bestyrelsesmedlemmer, der skal læse og behandle ansøgninger, har typisk ikke rettighed til at oprette og redigere støtteområder, afvise og godkende ansøgere samt skrive beskeder til ansøgerne. Det er dog helt op til fonden at vurdere, hvem der skal have hvilke rettigheder. Se den typiske fordeling af bestyrelsesmedlemmers rettigheder her: