Alle collectiesTools
Ontvangen mijn klanten Track & Trace e-mails?
L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit kun je zelf instellen. Als je dit instelt zal je klant informatie over de levering van het pakket ontvangen zodra het pakket in ontvangst wordt genomen door de vervoerder. Volg daarvoor de volgende stappen:

Stap 1: Klik in het Innosend Dashboard op je account rechts bovenin

Stap 2: Klik op Instellingen

Stap 3: Klik in het menu links onder het kopje Instellingen op Tracking

Stap 4: Klik op de button Innosend om de template aan te passen aan je eigen huisstijl

Stap 5: Klik op de button met je Merknaam

Stap 6: Hier kun je alle templates aanpassen. Ook kun je e-mails uitzetten en een test e-mail sturen. Zo kun je precies zien hoe de Track & Trace mail eruit ziet als je die naar je klant stuurt!

Je kunt hier ook zien hoe je Tracking Portaal eruit ziet. Klik hiervoor op de demo-knop naast je tracking portaal link.

Weten hoe je je eigen huisstijl instelt? Klik hier.