Intempus Administration
Planlægning
Flyt / kopier en planlagt aktivitet i Planlægning (Video)
Marina Overbye avatar
Skrevet af Marina Overbye
Opdateret over en uge siden

Hvordan kopierer eller flytter man en planlagt indberetning i planlægningsmodulet?

Her har du planlægningsmodulet:

Flyt aktivitet:
Hvis du er kommet til at planlægge noget arbejde på en forkert medarbejder, dag eller projekt - kan du flytte aktiviteten. Du skal blot "trække" den aktivitet du vil flytte, fra det ene sted til det andet. Du trækker den ved at trykke på aktiviteten og holde musen nede, men du flytter musen.

Kopier aktivitet:
Hvis du gerne vil kopiere en planlagt aktivitet til f.eks. en anden medarbejder, kan dette gøres ved flot at holde SHIFT (knap med pil op) på tastaturet nede, men du med musen trykker på indberetningen og "trækker" den op eller ned, på en anden medarbejder.

Se her hvordan: