App builder
Hvordan kopierer jeg en eksisterende aktivitet?
Opdateret over en uge siden

Hvis du har en aktivitet, du gerne vil have kopieret til en anden arbejdskategori eller til en anden arbejdsmodel, kan du følge nedenstående guide.

• Gå under App builder i menuen

• Find den aktivitet du gerne vil kopiere - du kan for eksempel søge på aktivitetens navn oppe i søgefeltet i højre hjørne

• Markér aktiviteten ude på den farvede cirkel

• Nu vil der komme en bjælke nede i bunden af siden, hvor du skal klikke på de tre prikker

• I den lille menu, der kommer frem skal du vælge Kopier til

• Der vil nu komme et nyt vindue frem, hvor du skal vælge hvilken arbejdsmodel og hvilke arbejdskategori din aktivitet skal kopieres til

• Til sidst skal du trykke på Gem på den grønne knap