Indstillinger
Hvor ser jeg de medarbejdere, jeg betaler for?
Opdateret over en uge siden

I Intempus skal du betale for de medarbejdere, der skal benytte og have adgang til systemet. Derfor kan en medarbejder godt stå som aktiv i systemet, selvom du ikke betaler for vedkommende. På samme måde så er det ikke tilstrækkeligt kun at afslutte en medarbejders kontrakt, hvis man ikke længere ønsker, at betale for denne medarbejder.

Du kan finde en oversigt over de medarbejdere, I betaler for således:

• Gå under Indstillinger i menuen

• Tryk på plusikonet med de to mænd, der er i kassen “Mit abonnement

• I kassen Abonnenter er de medarbejdere, I betaler for

• I kassen Brugere er de medarbejdere, I ikke betaler for

Hvis der er nogle brugere, der skal ændres, kan du læse her, hvordan du justerer de brugere, som du betaler for.