Medarbejdere
Hvordan spærrer jeg en medarbejder?
Opdateret over en uge siden

Hvis en medarbejder stopper og dermed skal spærres, kan du gøre det på følgende måde:

• Gå til menupunktet Medarbejdere

• Her skal du højreklikke på den medarbejder, der skal spærres

• I den lille menu, der kommer vælger du “Spær …”

• I det nye vindue, der kommer frem skal du krydse af i alle fire felter, så sker dette:

• Medarbejderens kode bliver slettet

• medarbejderen bliver logget ud af app’en

• medarbejderen får en slutdato på sin kontrakt

• medarbejderen bliver fjernet som betalende bruger

• Til sidst trykker du på, den grønne knap OK.

• Medarbejderen vil nu blive fjernet som betalende bruger fra næste faktura.

Obs. Husk at framelde medarbejderen som betalende bruger, da du ellers vil betale for medarbejderen indtil vedkommende bliver frameldt. Medarbejderen vil blive fjernet ved næste faktura. Du kan læse her, hvordan du ser, hvilke brugere I betaler for.

Selvom medarbejderen er blevet spærret vil vedkommendes indberetninger stadig blive gemt i systemet. Hvis du vil finde den afsluttede medarbejder igen, kan du læse mere om det her