Hoe kan ik mijn cache wissen?
Rick Kuijf avatar
Geschreven door Rick Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer we onze applicatie updaten, kan uw browser nog steeds oude bestanden gebruiken. Als u uw cache niet wist, ziet u mogelijk oude formulieren. Oude bestanden kunnen weergave- of toegangsproblemen veroorzaken wanneer u online solliciteert.

Hoe u uw cache kunt wissen:

Dit is per internetbrowser verschillend.

Google Chrome

Internet Explorer

• Selecteer in Internet Explorer de knop Favorieten.

• Selecteer het tabblad Geschiedenis en kies hoe u uw geschiedenis wilt bekijken door een filter in het menu te selecteren. Om specifieke sites te verwijderen, selecteert u met de rechtermuisknop een site uit een van deze lijsten en selecteert u vervolgens Verwijderen. Of ga terug naar een pagina door een site in de lijst te selecteren.

• Uw browsegeschiedenis verwijderen

Safari

• • Open Safari en navigeer naar de menubalk• Klik hier op 'Safari'• Selecteer 'Voorkeuren'• Open het tabblad 'Geavanceerd'• Vink de optie 'Toon Ontwikkel-menu in menubalk' aan

• Wanneer het ontwikkel-menu wordt geactiveerd kun je hier klikken en vervolgens op de optie ‘Leeg caches’ te klikken om de cache te legen. Om dit proces nog sneller uit te voeren het om de toetscombinatie option⌥ + cmd⌘ + E om de cache wordt dan onmiddellijk uitgevoerd.

Firefox

• Wis de cache

• Klik op de menuknop en kies Voorkeuren.

• Selecteer het paneel Privacy en beveiliging.

• Klik in het gedeelte Cookies en sitegegevens op Gegevens wissen….

• Verwijder het vinkje voor Cookies en sitegegevens. Zie Instellingen voor lokale siteopslag beheren voor meer informatie over het beheren van sitegegevens.

• Klik met het vinkje voor webinhoud in cache aangevinkt op de knop Wissen.

• Sluit de about:preferences-pagina. Alle wijzigingen die u heeft aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

Hulp nodig? Neem contact op:)