Ik ben een HR admin
HR admin - Mobility Hub
Openbaar vervoer
NMBS-SNCB abonnementen beheren als mijn bedrijf al een derdebetalersovereenkomst heeft
NMBS-SNCB abonnementen beheren als mijn bedrijf al een derdebetalersovereenkomst heeft

Voeg je Mbrella Concierge toe als admin gebruiker op het NMBS-SNCB portaal

Audrey Stampaert avatar
Geschreven door Audrey Stampaert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is niet ideaal, dat weten we. Het liefst hadden we dit allemaal automatisch gedaan, maar Belgische openbaar vervoer bedrijven lopen een beetje achter als het gaat om het digitaliseren van processen 🤷‍♀️

Hoe voeg je Mbrella toe als je NMBS-SNCB Conciërge

1. Stuur een e-mail naar business@b-rail.be om hen te vragen de conciërge in hun backoffice te activeren met de volgende e-mailtemplate. Zodra zij hebben geantwoord dat dit in orde is, kan je verdergaan met stap 2.

Hallo,

Wij hebben beslist om Mbrella te gebruiken om onze trein susbcriptions te beheren met de derde betaler op onze rekening INSERT CONTRACT NUMBER + COMPANY NAME.

Kunt u alstublieft hun alias activeren op onze rekening?

- Amy PEETERS

- 01/01/1990

Kunt u mij laten weten wanneer dit gebeurd is om hen toegang te geven?

Groeten

2. Log in op het NMBS-SNCB portaal. De persoon die eventueel in het verleden de derdebetalersovereenkomst aanvroeg zou normaal toegang tot dit portaal moeten hebben. Als je die niet terugvindt, vraag dan een nieuwe overeenkomst aan op Mbrella

3. Klik op 'Werknemers' en dan op 'Registreer werknemer'.

4. Voeg je Mbrella Concierge persoon toe als werknemer (je wordt hiervoor niet gefactureerd). Gebruik deze gegevens en klik op 'Opslaan':

• Geslacht: Vrouwelijk

• Naam: Peeters

• Voornaam: Amy

• Taal: Nederlands

• Verjaardag: 01/01/1990

• Straat: Belvédèrestraat

• Nummer: 29

• Postcode: 1050

• Stad: Elsene/Ixelles

• Land: België

5. Klik op 'Gebruikers' en dan op 'Nieuwe gebruiker'

6. Vink alle selectievakjes op het scherm aan. Klik op 'Gebruiker toevoegen'

7. Ga terug naar Mbrella en klik op: Activeer derde betaler overeenkomst en volg de stappen

8. Stuur ons een klein bericht met de in-app chat om ons te laten weten dat je alle acties hebt uitgevoerd, zodat ons team kan controleren of we de toegangen hebben ontvangen.

9. Goed gedaan! Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over je derdebetalersovereenkomst en abonnementsbestellingen. Je Mbrella Conciërge regelt het allemaal

Tot je dienst! 🛎️