Een nieuwe beheerder toevoegen

Promoveer een bestaande medewerker tot admin of voeg een compleet nieuwe admin toe

M
Geschreven door Mathias Geerardyn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe voeg ik een bestaande medewerker toe als admin?

1. Navigeer naar je Instellingen > Admins module in de zijbalk

2. Klik op Admin toevoegen & selecteer"Bestaande gebruiker".

3. Selecteer de medewerker die je wilt upgraden naar admin & klik op "Promoveer tot admin".

Hoe voeg ik een nieuwe medewerker toe als admin?

1. Navigeer naar je Instellingen > Admins module in de zijbalk

2. Klik op Admin toevoegen & selecteer"Nieuwe gebruiker".

3. Vul de gegevens van de werknemer in

4. Wijs een budget toe. Selecteer "geen budget" als je werknemer geen budget gebruikt.

5. Selecteer de mobiliteitsvoordelen waar je werknemer recht op heeft