Ik ben een HR admin
HR admin - Starten met Mbrella
Een budget of voordeel toewijzen aan werknemers

Budgetten of voordelen toevoegen

M
Geschreven door Mathias Geerardyn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe wijs je een budget toe aan een medewerker?

Je hebt een medewerker toegevoegd aan het platform & nu wil je een (nieuw) budget toewijzen aan die persoon.

1. Navigeer naar je Werknemers > Overzicht module in de zijbalk

2. Klik op de werknemer die je zoekt

3. Selecteer Budgetten in de bovenste balk & klik op Budget toevoegen

4. Voer de benodigde informatie in & bevestig door te klikken op Opslaan

Hoe activeer je een nieuw voordeel voor je werknemers?

Je wilt een nieuw voordeel toevoegen dat in het verleden niet beschikbaar was voor je werknemers.

1. Navigeer naar je Mobility hub module in de zijbalk

2. Selecteer het mobiliteitsvoordeel dat je wilt activeren

3. Voer de benodigde informatie in & klik op Volgende

4. Selecteer alle werknemers die in aanmerking komen voor dit voordeel & bevestig door te klikken op Activeer nu

Hoe voeg je een geactiveerd voordeel toe voor een bepaalde werknemer?

Je wilt een werknemer toevoegen aan een voordeel dat reeds beschikbaar was in uw bedrijf, maar nog niet voor deze werknemer.

1. Navigeer naar je Mobility hub module in de zijbalk

2. Selecteer het mobiliteitsvoordeel waaraan u een werknemer wilt toevoegen

3. Klik op Begunstigde toevoegen in de rechterbovenhoek

4. Selecteer de werknemer(s) die u dit voordeel wilt geven & bevestig door te klikken op Nu toevoegen