Alle collectiesIk ben een HR adminHR admin - Mbrella Pay
HR admin - de instellingen voor Mbrella pay wijzigen

Krijg volledige controle over het gebruik van Mbrella pay.

Mathias Geerardyn avatar
Geschreven door Mathias Geerardyn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er is een kleine kost verbonden aan het gebruik van de Mbrella pay card. Via ons platform heb je echter volledige controle over deze kosten.

Fysieke kaarten inschakelen voor je werknemer

1. Navigeer naar je Mobility hub module in de zijbalk

2. Selecteer Mbrella Pay

3. Onder Instellingen kunt u "Fysieke kaarten toestaan" aan zetten om werknemers toe te staan een fysieke Mbrella Pay kaart te bestellen. Als dit is uitgeschakeld, kunnen werknemers natuurlijk nog steeds virtuele Mbrella Pay-kaarten gebruiken.

Beslis wie de kosten van Mbrella Pay betaalt

1. Navigeer naar je Mobility hub module in de zijbalk

2. Selecteer Mbrella Pay

3. Onder Instellingen kun je aangeven of de kosten door de werknemer moeten worden betaald of niet. Je kunt dit onafhankelijk doen voor elk type mobiliteitsbudget.