Ik ben een werknemer
Werknemer - Mbrella Pay
Hoe bestel je een virtuele Mbrella Pay kaart?

Dit artikel legt uit hoe je een virtuele Mbrella Pay kaart kan bestellen

Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Meld je aan op Mbrella

• Ga naar de Mobility hub in het menu links

• Klik op het voordeel “Mbrella Pay

• Klik op “Activeer het voordeel

• Klik op “Kaart bestellen

• Vul eventueel je persoonsgegevens aan

• Klik op “Bestel nu

• Even geduld…

• Klik op “Vraag je eerste kaart aan

• Kies “Virtuele kaart bestellen

Hier kan je eventueel ook kiezen voor een fysieke kaart. Hier betaal je eenmalig 5 euro voor.

• Selecteer het budget waarvoor je de kaart wil gebruiken

• Klik op “Bestel nu

Je virtuele Mbrella Pay-kaart is meteen actief. Ga naar het tabblad “Kaarten” om je kaart(en) te zien. Je ziet per budget de kaart die eraan hangt. Je kan nu per kaart de transacties zien die je met die kaart gemaakt hebt.

Rechts bovenaan kan je altijd een nieuwe virtuele (of fysieke) kaart bestellen. Je kan maximum één kaart per budget aanvragen. Voor elk budget kan je een aparte kaart bestellen.