KM vergoedingen goedkeuren of weigeren

Je kunt één of meerdere KM-vergoedingen tegelijk goedkeuren of weigeren

M
Geschreven door Mathias Geerardyn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meerdere KM registraties bekijken en goedkeuren

1. Navigeer naar uw KM registratie module in de zijbalk

2. Selecteer meerdere KM registraties

3. Klik op een van de knoppen in de banner onderaan je scherm om ze allemaal tegelijk goed te keuren of te weigeren

4. Als je de KM registraties weigert, laat dan een opmerking achter voor je medewerker zodat hij/zij actie kan ondernemen

5. Klaar!

Eén KM registratie bekijken en goedkeuren

Hetzelfde als hierboven. Maar in plaats van het selectievakje te selecteren, selecteert u de drie puntjes aan het einde van de rij van de KM vergoeding.