Uitgaven goedkeuren of weigeren

Keur verschillende uitgaven tegelijk goed

Audrey Stampaert avatar
Geschreven door Audrey Stampaert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijd is kostbaar. Om geen tijd te verliezen, hoef je niet enkel uitgave afzonderlijk goed te keuren. Selecteer verschillende uitgaven tegelijk en accepteer of weiger ze in 1 klik. ⏩

Beoordeel verschillende uitgaven in één keer

1. Navigeer naar Uitgaven aan de linkerkant van je scherm

2. Selecteer verschillende uitgaven

3. Klik op de knop in de banner onderaan je scherm en accepteer of weiger verschillende uitgaven met 1 klik

4. Voeg een opmerking toe voor je werknemer wanneer je een uitgave weiger. Zo kan hij of zij actie ondernemen en de uitgave aanpassen

5. Klaar!

Beoordeel één uitgave

Hier geldt hetzelfde principe. Maar in plaats van meerdere uitgaven te selecteren, klik je op de 3 bolletjes aan het einde van de rij.

Gerelateerde artikels