Recàrrega de saldo

T'expliquem com recarregar saldo

Actualitzat fa més d’una setmana

Si necessiteu recarregar saldo, podeu veure com fer-ho en aquest vídeo de forma ràpida.

El primer que has de fer és accedir a la plataforma de pagament prement el botó de la targeta de crèdit a dalt a la dreta:

Això ens portarà a la plataforma de pagament.

Si és la primera vegada que accedeixes, hauràs de confirmar una sèrie de dades de facturació per crear la teva empresa com a client. Si us apareix un missatge de "El client ja existeix" indica'ns-ho al xat o truca'ns i et vincularem els diferents usuaris que tinguis en facturació.

Si ja hi has accedit altres vegades, s'obrirà directament una pantalla on veuràs els costos que tens per al teu client (o clients, si treballes per a diversos), els pagaments que tens pendents i el desglossament de costos i recàrregues fetes amb anterioritat.

Per fer una recàrrega de saldo, només has de prémer el botó "Recarregar" o al cercle on apareix el saldo.

A la pantalla de recàrrega de saldo podràs fer un càlcul orientatiu del saldo que necessites recarregar a l'apartat “T'ajudem a calcular el teu saldo?”. Aquest apartat no és obligatori, és simplement una ajuda.

A la dreta, a l'apartat "Saldo a recarregar", hauràs d'indicar la quantitat de saldo sense IVA que vols carregar i, tot seguit, prémer a "Recarregar".

Això ens portarà a la pantalla de pagament, on hauràs de seleccionar el mètode de pagament preferit entre aquests:

• Targeta bancària: Si seleccioneu aquest mètode de pagament, només haureu d'acceptar els termes i condicions i prémer el botó "Pagar". Això us redirigirà a l'aplicació del banc perquè introduïu les dades de la targeta. La recàrrega del saldo en aquest cas és immediata.

• Pagament per paypal: Si vols pagar amb Paypal, una vegada que acceptis els termes i premis a "Pagar", se't redirigirà a l'aplicació de PayPal perquè introdueixis les dades del teu compte de paypal i un cop es faci l'operació tindràs disponible el saldo. En aquest cas, la recàrrega també és immediata.

• Transferència: Si selecciones el pagament per transferència, se't redirigirà a la pantalla de "Transferències i pagaments pendents" on podràs descarregar la factura proforma per fer la transferència. Un cop realitzada, hauràs d'adjuntar-ne el justificant a la icona de la dreta de "Pujar justificant". Quan des de Metacontractes validem el justificant de la transferència, disposareu del saldo i de la factura a l'apartat "Factures". A la columna d'estat podràs veure si la transferència està "pendent" de pujar el justificant, "per validar" per part de Metacontractes, "cancel·lada" si has cancel·lat la recàrrega i "rebutjada" si ha estat rebutjada per part de Metacontractes.

• Domiciliació bancària: Per domiciliar els pagaments, hauràs d'accedir a l'apartat de "Configuració" per emplenar el camp de número de compte. Així mateix, haureu de pujar el mandat SEPA emplenat (que podreu descarregar des d'aquesta mateixa pantalla) i un certificat de titularitat bancària. Has de tenir en compte que això vol dir que aquest pagament serà domiciliat, però no es farà una domiciliació periòdica per anar recarregant saldo periòdicament.