Eget Material

hanterar egna artiklar i Mowin. Skapa prislistor, lägga till artiklar,skapa artiklar direkt i arbetsordrar, samt importera större prislistor

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel går vi igenom följande:

Skapa prislista

För att skapa en ny prislista för egna artiklar, följ dessa steg:

1. Navigera till Admin

2. Välj eget material i menyn

3. Klicka på Skapa ny prislista

4. Namnge listan

💡 Tips: Uppdatera sidan efter att du skapat din lista, då det ibland kan behövas för att se din nya lista.

Lägg till artikel

För att lägga till en ny artikel i din prislista:

1. Navigera till Admin

2. Välj Eget material i menyn

3. Välj den prislista du vill lägga till artikeln i

4. Klicka på Lägg till ny artikel

5. Fyll i artikelns detaljer:

• Artikelnummer

• Benämning

• Enhet

• Inköpspris

• Försäljningspris

Alternativt kan du importera en hel prislista om du har många artiklar att lägga till samtidigt.

Skapa egen artikel i arbetsordern

Om du behöver skapa en egen artikel direkt i en arbetsorder:

1. Navigera till Arbetsorder

2. Öppna önskad arbetsorder

3. Gå till fliken Material

4. Klicka på Skapa artikel

5. Välj prislista från rullgardinsmenyn

6. Fyll i artikelns detaljer

Importera större prislistor

Om ni har en omfattande prislista, till exempel från en leverantör som Ahlsell:

1. Kontakta Mowin support

2. Skicka prislistan till supporten

3. Mowin-teamet kommer att hjälpa er att importera och uppdatera prislistan i ert system

💡 Tips: Att låta Mowin-supporten hantera större prislistor säkerställer att importen görs korrekt och effektivt.

Nyckelord för artikel: Egna artiklar, Artikelhantering, Arbetsorder, Importera prislista, Eget material, Artikelnummer, Skapa artikel,Redigera prislista, Materialhantering, Prisuppdatering, Orderhantering, Anpassade artiklar