Alla samlingarMowin appen
Hantera formulär enkelt med Mowin-appen

Hur man fyller i formulär på en arbetsorder i Mowin-appen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna guide går vi igenom följande:

Hur du fyller i formulär på en arbetsorder i Mowin-appen:

💡 Tips: Genom att fylla i formulär i Mowin appen - minskar du risken för missförstånd och får överblick över viktig information

1. Navigera till Arbetsorder

Ikon av en skiftnyckel. Klicka på den önskade arbetsordern.

2. Formulär i menyn
    Dra ditt finger åt vänster på den övre menyn för att göra Formulär synligt.

3. Välj eller skapa ett nytt formulär
    För att hitta formulär att fylla i kan du antingen klicka på knappen i det övre högra hörnet eller klicka på knappen Skapa nytt formulär.

4. Fyll i formuläret
    Utifrån de frågor eller checklistor som presenteras.
    Obs > om en varningstriangel syns bredvid en uppgift är den obligatorisk att fylla i.

5. Klicka på Klar när formuläret är ifyllt: Om alla obligatoriska uppgifter är ifyllda blir knappen grön och formuläret är nu ifyllt och sparat.

Vanliga frågor

Vilket formulär ska jag fylla i för den aktuella arbetsordern?

För att veta vilket formulär som ska fyllas i för den aktuella arbetsordern, kan du tala med ansvarig för att få information om vilket formulär som är relevant för det specifika uppdraget.

Varför kan jag inte klarmarkera mitt formulär?

Om alla obligatoriska uppgifter är korrekt ifyllda kommer den gröna symbolen bredvid varje uppgift att symbolisera att uppgiften är ifylld. Om du ser en varningstriangel bredvid en uppgift betyder det att den är obligatorisk att fylla i.

Kan jag redigera eller ta bort formulär som jag har skapat eller ifyllt felaktigt?

Du kan närsomhelst redigera ditt formulär genom att klicka på det och ändra de uppgifter som du önskar ändra. Men du kan inte ta bort ett formulär du skapat i appen, det kan du endast göra via en dator.

Hur skickar jag formulär till kund?

I dagsläget kan du tyvärr inte skicka ett formulär från Mowin appen direkt till kund.