Alla samlingarMowin appen
Filtrerings inställningar i Mowin appen

filtrerings inställningar i Mowin appen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Navigera till filtrerings inställningar

1. Gå till fliken Arbetsorder
    ikon av en skiftnyckel.

2. Klicka på kugghjulet.
    knappen längst upp till höger

3. Filtrera visningsalternativ
    I inställningsmenyn kan du filtrera efter visningsalternativ, status och sortera ordningen på arbetsordrarna.

4. Fält att visa
    Rulla längre ner för att se Fält att visa.
    Här kan du välja vilka fält som ska visas för varje arbetsorder.

Vanliga frågor:

Vad innebär de olika statusalternativen för arbetsorder?

Statusalternativen för arbetsorder indikerar var i processen arbetsordern befinner sig. "Skapad till fakturerad" betyder att arbetsordern har skapats men ännu inte fakturerats, medan "Fakturerad till skapad" betyder att arbetsordern tidigare har fakturerats men sedan har återgått till skapad status för eventuell ytterligare bearbetning eller ändring.

Finns det några avancerade filteralternativ för att söka efter specifika arbetsorder?

Ja, Mowin-appen kan erbjuda avancerade filteralternativ för att söka efter specifika arbetsorder. Dessa kan inkludera sökning efter arbetsorder baserat på kundnamn, specifika kriterier eller anpassade filterinställningar för att precisera sökresultaten ytterligare.

Vad är fördelen med att anpassa fälten som visas för varje arbetsorder?

Genom att anpassa vilka fält som visas för varje arbetsorder kan du skräddarsy din visning för att visa endast den information som är mest relevant för dig. Detta kan hjälpa dig att öka effektiviteten och snabbt få den information du behöver utan att överväldigas av irrelevanta detaljer.