Alla samlingarMowin appen
Kartfunktionen i Mowin-appen

Guide till kartfunktionen i Mowin-appen: användning, navigation, markeringar och vanliga frågor.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Navigera smartare: Så använder du kartfunktionen i Mowin-appen

Följ dessa steg för att få ut det mesta av kartfunktionen:

Tips: klicka på 📍då öppnas automatiskt adressen i din GPS
för en smidig navigering.

1. Gå till Arbetsorder

• Skiftnyckelsikonen

2. Öppna kartvy

• Tryck på kartikonen högst upp på skärmen

3. Utforska kartan

• Se en överblick av dina arbetsordrar

• Blå cirklar visar antalet arbetsordrar i ett område

4. Zooma och navigera

• Nyp med två fingrar för att zooma in/ut

• Dra med ett finger för att flytta kartan

5. Förstå kartmarkeringar

• Blå cirklar: Grupperade arbetsordrar

• Nålpunkter: Enskilda arbetsordrar (syns vid inzoomning)

6. Få detaljerad information

• Tryck på en nålpunkt

Se arbetsorderdetaljer längst ner på skärmen:

• Arbetsordernummer

• Adress

• Kundnamn (om tillämpligt)

Vanliga frågor:

Finns det möjlighet att filtrera arbetsordrarna på kartan baserat på exempelvis datum, status eller kund?

Ja, om du klickar på "kugg-hjulet" uppe i högra hörnet kan du filtrera visningsalternativ, status, sortera ordning samt fält som du vill ska visas

Om jag klickar på en nålpunkt, vad för slags information kan jag förvänta mig att få?

Du kan få fram vilken typ av kund, när arbetsordern är skapad, kontaktperson, arbetsplats och summa.

Hur zoomar jag in på kartan för att se mer detaljerad information?

Placera dina två fingrar på skärmen och nyp ihop dem genom att dra dem från varandra. Detta kommer att zooma in på kartan och göra detaljerna större.