Alla samlingarMowin appen
Så här signerar du enkelt i Mowin-appen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna guide går vi steg för steg igenom hur du hanterar dokument och signaturer i Mowin-appen.

Hur du skapar en signatur:

1. Navigera till arbetsordern - Ikonen av skiftnyckel.

2. Välj arbetsordern
    Där du vill skapa en signatur.

3. Välj Signatur i menyn
    Dra med ditt finger på menyn för att hitta alternativet.

4. Skapa ny signatur
    Eller på (+) i det högra hörnet.

5. Fyll i titel, beskrivning och välj om du vill 'slå samman' tid, resa och material

6. Klar

Hur du skickar iväg ett dokument för signering:

1. Klicka på dokumentet som ska skickas.

2. Välj skicka för signering.

3. Fyll i e-postadressen dit du vill skicka för signatur.

4. Klicka sedan på skicka e-post.

Hur du signerar:

1. Klicka på Signera.

2. Se över arbetsordern för att säkerställa att allt stämmer genom att klicka på Visa under alternativen för arbetstid, resa och material.

3. Fyll i namn, efternamn och ort.

4. Skriv din signatur.

5. Välj mellan att uppdatera din signatur eller skicka in den.

Vanliga frågor:

Kan jag ta bort min signatur i efterhand?

Du kan i dagsläget inte ta bort ditt skapade dokument i Mowin appen, endast från datorn.

Kan jag ladda ner ett signerat dokument?

Ja, klicka på det dokument du vill ladda ner > klicka sedan på ladda ner signerat dokument

Hur ser jag om dokumentet blivit signerat?

Du kan se i listan under status - slutförd. Står det 'väntar' innebär det att signeringen ännu inte är klar.

Kan jag justera titel och beskrivning?

Ja, det kan du göra på ett dokument som ännu inte blivit signerat. Du kan justera både titel och beskrivning efter dina önskemål. Men vill du skapa en förändring för framtida signeringar behöver du skapa 'ny signatur'