Arbetsordervyn

Få en tydlig översikt för Arbetsordevyn, det är en central komponent i Mowins arbetsorderhantering.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lär känna arbetsordevyn

Arbetsordevyn är en central komponent i Mowins arbetsorderhantering. Denna vy ger en omfattande överblick över alla dina arbetsordrar och erbjuder effektiva verktyg för att hantera dem.

Övre menyraden

1. Ny arbetsorder

• Knapp för att skapa en ny arbetsorder

2. Snabbsökfält

• För snabb sökning på ordernummer eller kundnamn

• Börjar söka direkt när du skriver, utan att behöva trycka på enter

3. Avancerad sök

• Expanderar sökfunktionen för mer detaljerade sökkriterier

4. Filter

• Visar arbetsorder baserat på förinställda eller anpassade filter

5. Avancerade Filter

• Möjlighet söka utefter specifik utförare

• Välj alternativ utefter: Tilldelad / Ej tilldelad / Klar / Ej klar

6. Sammanställning

• Ger en översikt över viktig data från arbetsorder

7. Kolumninställningar

• Anpassning av visade kolumner och deras ordning i arbetsordelistan

• Låter dig dölja, visa och arrangera kolumner efter dina behov

8. Exportera

• Funktion för att exportera aktuell vy av arbetsorder

9. Skriv ut

• Möjlighet att skriva ut den aktuella vyn

Standard kolumner inkluderar:

• Ordernummer

• Status

• Titel

• Kund

• Arbetsplats

• Beskrivning

• Skapad

• Utförare

• Summa

Du kan under koluminställningar bocka i fler alternativ utefter dina önskemål.
Ordning och sortering är möjlig genom att klicka på handdaget till vänster.

Snabbåtgärder

Högerklicka på en arbetsorder i huvudtabellen för åtkomst till snabbåtgärder:

• Duplicera arbetsorder

• Radera arbetsorder