Alla samlingarArbetsorder
Hantera arbetsorderlistan i Mowin

Hantera kolumner, söka och filtrera information, skapa sammanställningar, exportera data och använda avancerade filter.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna guide hjälper dig att effektivt använda och anpassa arbetsorderlistan i Mowin för att optimera ditt arbetsflöde, i denna artikel kan du ta del av:

Anpassa kolumner

1. Navigera till Arbetsorder

2. Klicka på Kolumninställningar

3. Välj vilka kolumner som ska visas genom att markera eller avmarkera dem.

4. Ändra ordningen på kolumnerna genom att klicka och dra boxarna till önskad position.

Här kan du välja vilka kolumner som ska visas i arbetsorderlistan. Du kan även ändra ordningen genom att hålla ner musen och dra boxen till en annan plats.

Sök och sortera

• Varje kolumn i arbetsorderlistan har ett sökfält för filtrering.

• Klicka på kolumnrubriken för att sortera innehållet i stigande eller fallande ordning.

Standardvy: Som standard visas alla arbetsordrar som inte är fakturerade.

För att se fakturerade arbetsordrar:

1. Gå till kolumnen Status.

2. Använd rullgardinsmenyn och välj Alla eller Fakturerade.

Återställ filtrering: Klicka på Rensa alla filter för att återgå till standardvy.

Sammanställning

1. Klicka på Sammanställning för att få en summering av alla synliga arbetsordrar.

2. Sammanställningen tar hänsyn till aktuell filtrering, vilket ger dig en snabb överblick över relevanta data.

Exportera arbetsorderlistan

1. Klicka på nedladdningsikonen uppe till höger i arbetsorderlistan.

2. Exporten inkluderar:

• Synliga kolumner

• Aktuell sortering

• Aktuell filtrering

Avancerade filter - utförare

Använd avancerade filter för att söka specifikt på utförare:

1. Klicka på Avancerade filter.

2. Aktivera filtret genom att slå på knappen till höger.

3. Välj vilka utförare som ska ingå i filtreringen.

4. Välj typ av filtrering:

• Tilldelad: Visar arbetsordrar där valda användare är utförare

• Ej tilldelad: Visar arbetsordrar där valda användare inte är utförare

• Klar: Visar arbetsordrar som valda användare har klarmarkerat

• Ej klar: Visar arbetsordrar som valda användare inte har klarmarkerat

5. Stäng fönstret för att aktivera filtreringen på arbetsorderlistan.