Tilaukset
Miten voin muuttaa laskun eräpäivää?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos käytät verkkokaupassa sisäänrakennettua MyCashflow Lasku -maksupalvelua, voit määrittää eräpäivän laskun sivupohjassa verkkokaupan teemassa.

Eräpäivän muuttaminen edellyttää verkkokaupan teeman muokkaamista. Jos tarvitset apua muutosten tekemiseen, ota yhteyttä teeman suunnittelijaan tai MyCashflow'n asiakaspalveluun.

1. Etsi laskun sivupohja teemasta.

Löydät suoran linkin teemakansioon version tiedoista. Sivupohja sijaitsee teeman juurikansiossa nimellä invoice.html

Jos teema ei vielä sisällä laskun sivupohjaa, katso ohjeet sivupohjan lisäämiseen

Katso tarvittaessa ohjeet tiedostojen hallintaan.

2. Etsi sivupohjasta kohta, jossa eräpäivä määritetään.Eräpäivä määritetään kohdassa {OrderDueDate(expiry:'14')}

3. Syötä uusi eräpäivä oikeaan kohtaan expiry.Syötä kenttään maksuaika, joka alkaa tilauksen luontipäivästä. Jos haluat eräpäivän viikon päähän tilauksen tekemisestä, kirjoita kenttään 7.

4. Tallenna laskun sivupohja.

Muutosten jälkeen seuraavassa asiakkaalle lähetettävässä MyCashflow-laskussa on käytössä uusi eräpäivä.

Jos verkkokaupassa on käytössä useita teemoja eri versioissa, tee muutokset kaikkiin tarvittaviin teemoihin, jotta eräpäivä muuttuu kaikissa tarvittavissa versioissa.

Laskun sivupohjan lisääminen teemaan

Laskun lisääminen Barebones-teemaan tai omaan räätälöityyn teemaan edellyttää, että laskun sivupohja ja sen tyylitiedosto lisätään oikeisiin paikkoihin teemassa.

Sivupohja ja tyylitiedosto löytyvät MyCashflow'n vanhasta oletusteemasta.

1. Kopioi invoice.html oman teemasi juurikansioon.

2. Kopioi css/printables.css tiedosto omaan teemaasi.Luo omaan teemaan tarvittaessa kansio css/ ja sijoita sinne printables.css