B2B Verkkokauppa
Miten asetan jälleenmyyjien maksu- ja toimitustavat?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tarjota verkkokaupassasi jälleenmyyjille omia maksu- ja toimitustapoja, jotka eivät ole kuluttaja-asiakkaiden käytössä.

Näin rajaat maksu- ja toimitustavat jälleenmyyjäasiakkaiden käyttöön:

1. Jos verkkokaupassasi on jälleenmyyjien oma kauppaversio voit valita, että maksu- tai toimitustapa näytetään vain kyseisessä versiossa.

Tee näin, jos haluat että maksu- tai toimitustapa ei näy edes jälleenmyyjille

muualla kuin jälleenmyyjien versiossa. Muuten voit valita kaikki haluamasi versiot.

2. Valitse maksu- tai toimitustavan asetuksissa kohta Vaadi kirjautuminen ja valitse sallituksi vain tarvittavat jälleenmyyjien asiakasryhmät.

Nyt verkkokaupassasi on maksu- tai toimitustapa, joka ei näy kassalla, ellei asiakas ole kirjautunut sisään ja kuulu johonkin valitsemistasi asiakasryhmistä. Jos rajasit maksu- tai toimitustavan jälleenmyyjien kauppaversioon, se ei koskaan näy kassalla muissa versiossa.

Jos käytät jotain maksupalvelua, voit käyttää useimmissa palveluissa samoja tunnuksia useammalla maksutavalla.