B2B Verkkokauppa
Miten verottomat hinnat näytetään jälleenmyyjäkaupan asiakkaille?
Miten verottomat hinnat näytetään jälleenmyyjäkaupan asiakkaille?
Päivitetty yli viikko sitten

Jälleenmyyjäkaupassa on tapana näyttää asiakkaille tuotteiden verottomat hinnat. Kun määrittelet tuotteiden hintoja, aseta ne verkkokaupan hallinnassa verollisina. Hinnat voidaan näyttää kaupan teemassa verottomina. Voit myös tarvittaessa näyttää tuotteista sekä verollisen että verottoman hinnan.

Huomio!

Hintojen esittäminen verottomana vaatii kaupan teeman HTML-tiedostojen muokkaamista ja MyCashflow'n Interface-tagien käyttämistä.

Jos sinulla ei ole kokemusta teeman muokkaamisesta, ota asia puheeksi verkkokauppasi suunnittelijan tai asiakaspalvelumme kanssa.

Verottomien hintojen esittäminen verkkokaupassa vaatii, että tuotteiden hintoja sekä tilausten summia tulostaville tageille asetetaan attribuutti includetax: false. Tätä varten sinun on luotava kaupan teemasta erillinen kopio ja asetettava se käyttöön jälleenmyyjien kauppaversiolle.

Alla näet esimerkin tuotteiden hintojen tulostamisesta sekä verollisina että verottomina:

{ProductPrices}
{ProductPrices(
includetax: false
)}

Ensimmäinen ../interface/tags/productprices.html-tagi tulostaa verolliset hinnat, jälkimmäinen taas verottomat.

Vastaava muutos on tehtävä kaikille ostoskorin- ja tilauksen summia tulostaville tageille verkkokaupan julkisilla sivuilla sekä tilaustulosteilla, kuten kuitilla. Sama attribuutti on käytössä myös näillä tageilla. Alla esimerkki, jolla tulostetaan ostoskorin välisumma verottomana:

{CartSubTotal(
includetax: false
)}

MyCashflow'n teemaoppaasta löydät lisää tietoa teeman muokattavista sivupohjista sekä summien ja hintojen tulostamiseen käytettävistä Interface-tageista.