Ulkoasu
Kuinka lisään sivuilleni merkinnän, että sivu on salattu SSL-protokollan avulla?
Kuinka lisään sivuilleni merkinnän, että sivu on salattu SSL-protokollan avulla?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lisätä verkkokauppaan kuvan, joka kertoo kävijälle, että sivuston liikenne on salattu. Tällä sivulla neuvotaan kuvan lisääminen.

Verkkokaupan liikenteen salaus on tärkeää, ei vain tietoturvan kannalta, vaan myös verkkokaupan imagon: salaus tekee ostoprosessista turvallisemman, ja näin parantaa asiakkaan mielikuvaa kaupasta.

Useimmat verkkoselaimet näyttävät osoiterivillä merkinnän salauksesta, mutta voit myös lisätä kaupan teemaasi MyCashflow'n SSL-palveluntarjoajan, GeoTrustin, salausvahvistusleiman.

Huomio!

Vahvistusleima toimii vain GeoTrustin myöntämille sertifikaateille

Mikäli olet hankkinut SSL-sertifikaattisi jostain muualta, vahvistusleimaa ei näytetä.

Kaikki MyCashflow'n kautta hankitut SSL-sertifikaatit ovat GeoTrustin myöntämiä.

Merkinnän lisäämiseksi tarvitset HTML-koodin, joka tulostaa merkinnän:

<script language="javascript" type="text/javascript" src="//smarticon.geotrust.com/si.js"></script>

Voit lisätä oheisen koodin verkkokauppaan kahdella eri tavalla:

1. Luomalla merkintää varten bannerin

Bannerin käyttäminen merkinnän lisäämiseen on helppokäyttöisempi ratkaisu. Tämä kuitenkin edellyttää, että kaupan teemaasi on toteutettu tuki banneriryhmien esittämiselle.

Jos olet varma että teemasi käyttää bannereita, toimi seuraavasti:

1. Luo uusi banneri hallintatyökalun sivulla Sisällöt > Bannerit painamalla Uusi banneri -painiketta.

2. Syötä bannerin tiedot, mutta älä anna bannerille kuvaa.

3. Vaihda bannerin sisältökentän editori HTML-muokkaustilaan painamalla <>-painiketta editorin työkalupalkissa.

4. Kopioi GeoTrustin HTML-koodi (yllä) ja liitä se bannerin sisältökenttään.

5. Tallenna banneri lopuksi.

Lisää banneri johonkin banneriryhmään sen mukaan, missä kohdassa ulkoasua haluat merkinnän näkyvän.

2. Lisäämällä merkinnän kaupan teeman tiedostoihin

Halutessasi voit myös liittää GeoTrustin HTML-koodin kaupan teeman sivupohjiin. Koodi lisää merkinnän samalle kohdalle, johon koodi sijoitetaan tiedostossa.

Muista tällöin lisätä merkintä kaikkiin sivupohjiin, joissa haluat sen näkyvän verkkokaupassa. Usein teemoissa on käytössä helper-tiedostoja, jotka tulostavat esimerkiksi footer-osion tai sivupalkit. Nämä ovat hyviä sijainteja merkinnälle.