Alle samlingerErhvervskontoOprettelse og administration
Sådan administrerer du din erhvervskonto

For effektivt at administrere din erhvervskonto hos NyKapital, følg denne vejledning, som giver dig en trin-for-trin oversig.

Opdateret over en uge siden

For effektivt at administrere din erhvervskonto hos NyKapital, følg denne vejledning, som giver dig en trin-for-trin oversigt over de væsentlige funktioner og administrative opgaver.

1. Login til din erhvervskonto

• Adgang: Gå til NyKapitals hjemmeside og klik på "Log på".

• Brugeroplysninger: Indtast dit brugernavn og adgangskode.

• To-faktor-godkendelse: Bekræft din identitet med en engangskode sendt til din registrerede telefon eller email.

2. Oversigt over kontoen

• Dashboard: Efter login, vil du blive præsenteret med et oversigtsdashboard, der viser dine seneste transaktioner, kontosaldi og andre vigtige oplysninger.

• Kontoaktivitet: Klik på "Kontoaktivitet" for en detaljeret oversigt over indgående og udgående transaktioner.

3. Betalinger og overførsler

• Ny betaling: For at oprette en ny betaling, klik på "Ny Betaling" og indtast modtagerens oplysninger, beløb, og en eventuel reference.

• Planlagte betalinger: Se og administrer dine planlagte betalinger under "Planlagte Betalinger".

• Overførsler mellem konti: Overfør penge mellem dine egne konti ved at vælge "Intern Overførsel".

4. Fakturering og regninger

• Opret faktura: Klik på "Fakturering" og vælg "Opret Faktura" for at generere nye fakturaer til dine kunder.

• Administrer regninger: Hold styr på dine egne regninger ved at klikke på "Regninger". Her kan du betale, planlægge og se historikken for dine regninger.

5. Brugeradministration

• Tilføj brugere: For at tilføje nye brugere til din erhvervskonto, gå til "Indstillinger" og vælg "Brugeradministration". Klik på "Tilføj Bruger" og indtast de nødvendige oplysninger.

• Brugerrettigheder: Administrer brugerrettigheder ved at klikke på den enkelte bruger og tildele eller fjerne adgang til forskellige funktioner.

6. Rapporter og analyser

• Generer rapporter: Gå til "Rapporter" for at generere økonomiske rapporter som f.eks. månedlige kontoudtog, salgsrapporter, og skatterapporter.

• Dataanalyse: Brug værktøjer til dataanalyse for at få indsigt i din virksomheds økonomiske helbred og identificere vækstområder.

7. Support og hjælp

• Kontakt support: Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, klik på "Support" og vælg "Kontakt Os". Du kan chatte med vores kundeservice eller sende en supportanmodning.

• Hjælpecenter: Besøg vores Hjælpecenter for selvhjælpsartikler og vejledninger om forskellige funktioner og problemer.

Bemærk

Regelmæssig administration af din erhvervskonto sikrer, at du altid har styr på din virksomheds økonomiske situation. Sørg for at logge ind ofte og gennemgå dine transaktioner, betalinger og rapporter for at undgå fejl og mangler.