Alle samlingerErhvervskontoSikkerhed og beskyttelse
Sikkerhedstips til kontoadministration

Her er nogle vigtige sikkerhedstips til at beskytte din NyKapital erhvervskonto.

Opdateret over en uge siden

For at sikre, at din virksomheds økonomiske informationer forbliver sikre, er det vigtigt at følge bedste praksis for kontoadministration. Her er nogle vigtige sikkerhedstips til at beskytte din NyKapital erhvervskonto.

1. Brug stærke og unikke adgangskoder

Stærke adgangskoder:

• Opret adgangskoder, der er mindst 12 tegn lange og indeholder en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn.

• Undgå at bruge let gættede oplysninger som fødselsdage eller simple sekvenser (f.eks. "123456" eller "password").

Unikke adgangskoder:

• Brug forskellige adgangskoder til forskellige konti og tjenester for at minimere risikoen, hvis en af dine adgangskoder kompromitteres.

2. Aktivér to-faktor-autentifikation (2FA)

• To-faktor-autentifikation tilføjer et ekstra lag af sikkerhed ved at kræve en ekstra kode ved login, som sendes til din mobiltelefon eller genereres af en autentifikationsapp.

• Dette gør det sværere for uautoriserede personer at få adgang til din konto, selv hvis de kender din adgangskode.

3. Hold dine oplysninger opdaterede

• Kontaktinformation: Sørg for, at din e-mailadresse og telefonnummer er opdaterede, så du kan modtage sikkerhedsalarmer og notifikationer.

• Personlige oplysninger: Opdater dine personlige og virksomhedsoplysninger regelmæssigt for at sikre, at alt er korrekt og aktuelt.

4. Overvåg dine kontobevægelser regelmæssigt

• Daglig eller ugentlig kontrol: Gennemgå dine transaktioner for at opdage og rapportere mistænkelig aktivitet hurtigt.

• Notifikationer: Aktiver notifikationer for større eller usædvanlige transaktioner, så du straks kan reagere på potentielle trusler.

5. Begræns adgangen til din konto

• Rollebaseret adgang: Tildel kun nødvendige adgangsrettigheder til medarbejdere baseret på deres rolle i virksomheden.

• Adgangslogs: Gennemgå regelmæssigt adgangslogs for at sikre, at kun autoriserede personer har adgang til kontoen.

6. Brug sikre netværk og enheder

• Sikre netværk: Undgå at logge ind på din konto via offentlige eller usikrede Wi-Fi-netværk. Brug altid et sikkert og privat netværk.

• Sikre enheder: Sørg for, at dine computere og mobile enheder er beskyttet med opdateret antivirussoftware og firewalls.

7. Vær opmærksom på phishing-forsøg

• Mistænkelige e-mails og beskeder: Klik ikke på links eller vedhæftede filer i e-mails eller beskeder fra ukendte afsendere. Verificer altid afsenderens legitimitet.

• Loginoplysninger: Indtast aldrig dine loginoplysninger på mistænkelige eller ukendte websteder. Sørg for, at webadressen er korrekt, før du logger ind.

8. Uddan dine medarbejdere

• Sikkerhedstræning: Giv regelmæssig træning til dine medarbejdere om sikkerhedsprotokoller og bedste praksis for kontoadministration.

• Sikkerhedspolitikker: Implementer klare sikkerhedspolitikker og -procedurer, som alle medarbejdere skal følge.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan kan jeg beskytte mine loginoplysninger?

• Brug stærke og unikke adgangskoder, aktiver to-faktor-autentifikation, og undgå at dele dine loginoplysninger med andre.

Hvad gør jeg, hvis jeg opdager mistænkelig aktivitet på min konto?

• Kontakt straks NyKapitals kundesupport for at rapportere den mistænkelige aktivitet og få hjælp til at beskytte din konto.

Er det sikkert at logge ind på min konto fra en offentlig computer?

• Det anbefales ikke at logge ind på din konto fra offentlige computere eller usikrede netværk. Brug altid sikre og private enheder og netværk.

Dette var guiden til sikkerhedstips for kontoadministration hos NyKapital. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.