Alle samlingerErhvervskontoOprettelse og administration
Hvordan opretter jeg en erhvervskonto?

Detaljeret guide til oprettelse af en erhvervskonto hos NyKapital, inklusiv ansøgningsproces, nødvendige dokumenter og onboarding.

Opdateret over en uge siden

Oprettelse af en erhvervskonto hos NyKapital er en enkel proces, der sikrer, at din virksomhed hurtigt kan begynde at drage fordel af vores omfattende finansielle tjenester. Følg nedenstående trin for at oprette din erhvervskonto:

1. Besøg NyKapital's Hjemmeside

Gå til NyKapital's hjemmeside og naviger til sektionen "Erhvervskonto".

2. Start Ansøgningsprocessen

Klik på knappen "Ansøg" for at starte ansøgningsprocessen.

3. Udfyld Ansøgningsformularen

Du vil blive bedt om at udfylde en ansøgningsformular med følgende oplysninger:

• Virksomhedsoplysninger:

• Virksomhedens navn

• CVR-nummer

• Adresse

• Telefonnummer

• E-mail

• Kontaktperson:

• Fulde navn

• Titel/Position i virksomheden

• Kontaktinformation (telefonnummer og e-mail)

• Virksomhedens Aktiviteter:

• En kort beskrivelse af virksomhedens aktiviteter

• Branche

• Forventet årlig omsætning

4. Upload Nødvendige Dokumenter

For at sikre, at vi kan verificere din virksomhed korrekt, bedes du uploade følgende dokumenter:

• Registreringsbevis:

• En kopi af virksomhedens registreringsbevis fra Erhvervsstyrelsen.

• Ejerskabsdokumentation:

• Dokumenter, der bekræfter virksomhedens ejerskab og ledelsesstruktur.

• ID-bevis for Kontaktperson:

• Gyldig billedlegitimation (pas eller kørekort) af den person, der ansøger på vegne af virksomheden.

5. Gennemgå og Indsend Ansøgningen

Gennemgå alle de indtastede oplysninger og de uploadede dokumenter for at sikre, at alt er korrekt. Klik derefter på "Indsend Ansøgning" for at sende din ansøgning til os.

6. Bekræftelse og Oprettelse af Konto

Efter indsendelse af ansøgningen vil du modtage en bekræftelses-e-mail fra NyKapital. Vores team vil derefter gennemgå din ansøgning og de medfølgende dokumenter. Denne proces tager normalt 2-3 arbejdsdage.

7. Modtagelse af Kontrakt

Hvis din ansøgning godkendes, vil du modtage en kontrakt via e-mail. Læs kontrakten grundigt igennem, underskriv den digitalt, og returner den til os.

8. Betaling af Oprettelsesgebyr

Efter modtagelse af den underskrevne kontrakt vil du modtage en faktura for oprettelsesgebyret på 7500 DKK. Betal fakturaen for at fortsætte med onboardingsprocessen.

9. Onboarding

Når betalingen er modtaget, vil vores onboardingteam tage kontakt til dig for at påbegynde onboardingsprocessen. Denne proces indebærer opsætning af din konto, tilpasning af tjenester og uddannelse i brug af vores platforme. Onboardingprocessen tager typisk omkring 2 uger.

10. Klar til Brug

Når onboardingprocessen er afsluttet, vil din erhvervskonto være fuldt operationel, og du kan begynde at bruge alle de tilgængelige funktioner og tjenester hos NyKapital.

Kontakt for Support

Hvis du har spørgsmål eller har brug for assistance under ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport via e-mail på support@nykapital.dk eller telefonisk på +45 70 60 30 86.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos NyKapital og hjælpe din virksomhed med at vokse!