Ind- og udbetalinger

Følg denne guide for at forstå, hvordan du kan udføre ind- og udbetalinger på din NyKapital erhvervskonto.

Opdateret over en uge siden

At foretage ind- og udbetalinger er en vigtig del af daglig kontohåndtering for enhver virksomhed. NyKapital gør det nemt og sikkert at håndtere disse transaktioner. Følg denne guide for at forstå, hvordan du kan udføre ind- og udbetalinger på din NyKapital erhvervskonto.

Indbetalinger

Trin-for-trin guide til indbetalinger:

1. Log ind på din konto:

• Åbn NyKapital-appen eller log ind via hjemmesiden.

• Brug dine loginoplysninger (brugernavn og adgangskode).

2. Naviger til 'Indbetaling':

• Efter login, find menuen 'Indbetaling'.

• Vælg den ønskede metode for indbetaling (bankoverførsel, kortindbetaling osv.).

3. Vælg kilde:

• Vælg den konto eller det kort, hvorfra du vil foretage indbetalingen.

4. Indtast beløb:

• Indtast det beløb, du ønsker at indbetale.

• Kontroller, at du har de nødvendige midler til rådighed på den valgte konto eller kort.

5. Bekræft oplysninger:

• Dobbelttjek alle indtastede oplysninger.

• Bekræft, at beløb og kilde er korrekte.

6. Godkend indbetalingen:

• Følg eventuelle sikkerhedsprocedurer, såsom to-faktor-autentifikation, hvis dette er aktiveret.

• Bekræft indbetalingen ved at trykke på 'Send' eller 'Bekræft'.

7. Modtag bekræftelse:

• Du vil modtage en bekræftelse på skærmen samt en e-mail-bekræftelse af din indbetaling.

• Tjek din kontooversigt for at sikre, at indbetalingen er gennemført korrekt.

Udbetalinger

Trin-for-trin guide til udbetalinger:

1. Log ind på din konto:

• Åbn NyKapital-appen eller log ind via hjemmesiden.

• Brug dine loginoplysninger (brugernavn og adgangskode).

2. Naviger til 'Udbetaling':

• Efter login, find menuen 'Udbetaling'.

• Vælg den ønskede metode for udbetaling (bankoverførsel til anden konto osv.).

3. Vælg destination:

• Vælg den konto, du ønsker at overføre pengene til.

4. Indtast beløb:

• Indtast det beløb, du ønsker at udbetale.

• Kontroller, at du har tilstrækkelige midler på kontoen til at dække udbetalingen.

5. Bekræft oplysninger:

• Dobbelttjek alle indtastede oplysninger.

• Bekræft, at beløb og destination er korrekte.

6. Godkend udbetalingen:

• Følg eventuelle sikkerhedsprocedurer, såsom to-faktor-autentifikation, hvis dette er aktiveret.

• Bekræft udbetalingen ved at trykke på 'Send' eller 'Bekræft'.

7. Modtag bekræftelse:

• Du vil modtage en bekræftelse på skærmen samt en e-mail-bekræftelse af din udbetaling.

• Tjek din kontooversigt for at sikre, at udbetalingen er gennemført korrekt.

Tips til problemfri ind- og udbetalinger:

• Sikkerhed først: Brug altid sikre netværk ved udførelse af online transaktioner og undgå offentlige Wi-Fi-netværk.

• Opdaterede oplysninger: Sørg for, at dine kontooplysninger er opdaterede for at undgå fejl.

• Regelmæssig kontrol: Gennemgå regelmæssigt dine transaktioner for at sikre, at alle ind- og udbetalinger er korrekte og autoriserede.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ):

Hvad gør jeg, hvis en ind- eller udbetaling mislykkes?

• Hvis en transaktion mislykkes, tjek dine kontooversigter for fejlmeddelelser. Kontakt NyKapitals kundesupport (+45 70603086), hvis problemet fortsætter.

Hvor lang tid tager det for en ind- eller udbetaling at gå igennem?

• Indbetalinger sker normalt øjeblikkeligt, afhængig af kilden. Udbetalinger kan tage op til 1-3 bankdage afhængig af modtagerens bank.

Er der gebyrer forbundet med ind- eller udbetalinger?

• Tjek gebyrstrukturen på NyKapitals hjemmeside for information om eventuelle gebyrer.

Dette var guiden til at håndtere ind- og udbetalinger hos NyKapital. Hvis du har flere spørgsmål eller støder på problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.