Log på NyKapital App

Følg denne guide for en problemfri loginoplevelse.

Opdateret over en uge siden

For at få adgang til din NyKapital konto og administrere dine finansielle transaktioner, skal du logge ind på NyKapital appen. Følg denne guide for en problemfri loginoplevelse.

Trin-for-trin guide til login

1. Åbn NyKapital appen:

• Download appen fra App Store eller Google Play Store, hvis du ikke allerede har gjort det.

• Åbn appen på din mobile enhed.

2. Indtast loginoplysninger:

• Indtast din registrerede e-mailadresse og adgangskode.

• Tryk på "Log ind" for at fortsætte.

3. To-faktor-autentifikation (2FA):

• Hvis du har aktiveret 2FA, vil du modtage en kode via SMS eller en autentifikationsapp.

• Indtast koden for at fuldføre loginprocessen.

4. Husk mig:

• Hvis du bruger en sikker, personlig enhed, kan du vælge "Husk mig" for at forblive logget ind.

• Denne funktion gør det nemmere at få adgang til din konto uden at indtaste loginoplysninger hver gang.

5. Problemer med login:

• Hvis du har glemt din adgangskode, klik på "Glemt adgangskode" og følg instruktionerne for at nulstille den.

• Hvis du stadig har problemer, kontakt NyKapitals kundesupport for hjælp.

Sikker login

• Brug stærke adgangskoder: Sørg for, at din adgangskode er stærk og unik.

• Aktiver 2FA: Tilføj et ekstra lag sikkerhed ved at aktivere to-faktor-autentifikation.

• Log ud efter brug: Især hvis du bruger en offentlig eller delt enhed.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

• Gå til "Indstillinger" i appen og vælg "Skift adgangskode" for at opdatere din adgangskode.

Hvordan aktiverer jeg to-faktor-autentifikation?

• Gå til "Sikkerhedsindstillinger" i appen og følg instruktionerne for at aktivere 2FA.

Dette var guiden til login på NyKapital appen. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.