Abonnement opzeggen

Hoe zeg je je abonnement op en tot wanneer kun je parkeren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Open de ParkBee app, ga naar 'My Account' en klik dan op 'Account'.

2. Je ziet bij abonnementen, jouw gekozen abonnementen staan. Om je abonnement te annuleren klik je op 'Cancel'.

3. Wanneer je je abonnement annuleert ontvang je meteen een bevestigingsmail.

Wat nu?

Je kunt je abonnement gebruiken tot het eind van de betaalde periode. De exacte datum vind je terug in de annuleringsbevestiging die je per mail ontvangt.

Wil je later toch weer gebruik maken van je abonnement? Sluit dan opnieuw een abonnement af, met je bestaande account kun je het abonnement activeren.