Parkeren met een abonnement
Parkeren met je abonnement
Hoe rijd ik de garage in en uit met mijn abonnement?

Een eenvoudige handleiding over het parkeren met jouw abonnement

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te parkeren met jouw abonnement heb je de ParkBee app nodig. Download hem nu in de App Store of Google Play.

1. Open de app en log in met jouw ParkBee account.

2. Hier zie je jouw abonnementsgegevens

3. Klik op "Start parking" en bevestig dat je op de juiste plek staat.

4. Je kunt ook voetgangersdeuren en de uitrit openen vanuit de app.

Download de app nu

Ben je nog op zoek naar een abonnement? Lees meer op onze productpagina of zoek jouw ideale ParkBee locatie.