Activeer je abonnement

Een stapsgewijze uitleg over het activeren van je abonnement account

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de perfecte ParkBee locatie hebt gevonden, doorloop dan de stappen om je parkeerabonnement op die locatie te bevestigen. Volg daarna de volgende stappen om je account aan te maken:

1. Open de verificatiemail en klik op 'Account activeren'.

2. Maak een wachtwoord aan en bevestig jouw keuze.

3. Log in en activeer jouw abonnement door je betaalgegevens te verifiëren.

4. Je ontvangt een bevestigingsmail. Deze e-mail bevat ook verdere uitleg over parkeren met de speciale app voor abonnementen.

Vanaf dit moment kun je op elk gewenst moment parkeren bij jouw ParkBee-locatie.