layout.skip_to_main_content
Hoe annuleer ik mijn reservering?

Als je reservering niet meer nodig is, kun je deze eenvoudig annuleren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt jouw reservering tot 1 uur voor de reserveerde tijd annuleren, je krijgt dan je parkeerkosten teruggestort. De servicekosten worden niet terugbetaald.

Hoe annuleer je jouw reservering?

1. Open de bevestigingsmail, SMS of app.

2. Ga naar de toegangspagina.

3. Klik op de knop 'Reservering wijzigen'.

4. Klik vervolgens op 'Reservering annuleren'.

5. Bevestig daarna dat je de reservering wilt annuleren.

Je hebt binnen 3 tot 5 werkdagen het geld op je rekening.

Annuleringen binnen 1 uur van de gereserveerde tijd worden niet terugbetaald.

Kun je jouw reservering niet vinden? Lees hier meer over het terugvinden van jouw reservering.

Als je meer hulp nodig hebt, stuur ons dan een e-mail

(we antwoorden meestal binnen 24 uur)