Hoe annuleer ik mijn reservering?

Als je reservering niet meer nodig is, kun je deze eenvoudig annuleren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt jouw reservering tot 1 uur voor de reserveerde tijd kosteloos annuleren, je krijgt dan je parkeerkosten teruggestort. De servicekosten worden niet terugbetaald.

Hoe annuleer je jouw reservering?

1. Open de bevestigingsmail van de reservering

2. Klik op de knop 'Reservering wijzigen'

3. Klik vervolgens op 'Reservering annuleren'

4. Bevestig dat je de reservering wilt annuleren

Je hebt binnen 3 tot 5 werkdagen het geld op je rekening.

Opmerking: annuleringsverzoeken binnen 1 uur van de gereserveerde tijd worden niet terugbetaald.

Kun je jouw bevestigingsmail niet vinden? Ga naar Mijn reservering op parkbee.com en vul jouw telefoonnummer in. Als je een reservering hebt met dat telefoonnummer ontvang je een sms met de link naar jouw reservering.

Als je meer hulp nodig hebt, stuur ons dan een e-mail:

(we antwoorden meestal binnen 24 uur)

Andere nuttige artikelen: