Hoe kan ik een parkeerplek reserveren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We beloven dat het eenvoudig en snel is om op parkbee.com je parkeerplek te vinden en te reserveren.

We nemen je stap voor stap mee:

1. Begin met het zoeken naar je bestemming.

2. Selecteer een locatie op de kaart door op een pin te klikken, of kies uit de lijst aan de linker- of onderkant van je scherm.

3. Klik op 'Nu reserveren' om meteen een plekje te reserveren of klik op 'View full details" om meer informatie over deze locatie te zien.

4. Check de aankomst- en vertrektijd. Vul daarna je kenteken en e-mail in om te beginnen met reserveren.

5. Vul daarna ook de aanvullende persoonlijke details in en accepteer de voorwaarden. Dit is ook het moment om je kortingscode in te vullen als je daarover beschikt.

6. Kies je gewenste betaalmethode en bevestig je reservering door de betaling af te ronden. Onderaan vindt je een lijstje met onze betaalmethoden.

7. Klaar! Je reservering is nu bevestigd.

Wij sturen een reservering bevestiging per e-mail met belangrijke informatie over hoe je de parkeerlocatie kunt vinden en hoe je parkeert met je telefoon. Zorg ervoor dat je die leest voordat je naar de parkeerlocatie rijdt.

Ben je er klaar voor?

Andere handige artikelen:

Omdat je bij ons digitaal parkeert, vindt je het misschien handig om onze gids voor het openen van de ingang met behulp van jouw telefoon te lezen. Of lees je liever: