Beginnen met Perifit Care
Handleiding voor eerste installatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leiden we je door de eerste stappen van het gebruik van je Perifit Care, van het uitpakken tot het spelen van je allereerste spel.

1. Was je handen en je Perifit Care

Was je Perifit Care met een warm sopje en spoel goed af. Was ook je handen, want die komen in je Perifit Care.

Was ook je handen, want die komen in contact met je genitaliën.

💡Alsje gevoelig bent voor urineweginfecties (UTI's), raden we je aan ook de huid rond de anus en genitaliën te wassen om te voorkomen dat je een infectie veroorzaakt tijdens het inbrengen of uittrekken van de Perifit Care.

2. Uw Perifit Care inschakelen

Zet uw Perifit Care aan door op de AAN/UIT-knop op de witte kraag (Perifit Care origineel) of aan het uiteinde van de staart (Perifit Care+) te drukken.

3. Maak het u gemakkelijk en plaats uw Perifit Care

Zoek een comfortabele positie. Wij raden de volgende posities aan, die het beste passen bij het ontwerp van de sonde:

• Voor Perifit Care (origineel) gebruikers raden we aan om te gaan liggen met licht gebogen knieën.

• Voor Perifit Care+ gebruikers raden wij zitten aan.

Breng vervolgens voorzichtig uw Perifit Care in:

• Voor Perifit Care-gebruikers moeten beide kiezelvormige sensoren in uw vagina zitten, terwijl de witte kraag en draad erbuiten blijven. De aan/uit-knop moet aan de bovenkant zitten en je kunt ondergoed dragen om te voorkomen dat je Perifit Care eruit glijdt.

• Voor Perifit Care+ gebruikers moeten beide kiezelvormige sensoren in je vagina zitten, met het staartje naar buiten en naar je buik gericht

4. Open je app

a. Voltooi onboarding

Als je nog niet alle aanmeldingsstappen hebt doorlopen, raden we je aan om dat nu te doen.

b. Training starten

In het tabblad Vandaag zie je je workout van die dag.

Voel je vrij om wedstrijden toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen op basis van hoe je je die dag voelt en tik vervolgens op Start.

Je app zal automatisch verbinding maken met je Perifit Care (💡Bluetooth moet ingeschakeld zijn op je telefoon)."

Je moet eerst kalibreren voordat je de spellen kunt gebruiken. Hierdoor kan je Perifit Care de spellen aanpassen aan de huidige druk die wordt geregistreerd door de sensoren in de sonde.

5. Train tot je je dagelijkse doel hebt bereikt

Blijf trainen totdat je je workout hebt voltooid. Zodra je klaar bent, laat de app je dat weten.

Dat is het! Je hebt net je eerste trainingssessie voltooid. Goed gedaan en tot morgen.