Privacy & Gegevens
Hoe kan ik mijn trainingsgegevens wissen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dat kan op elk moment:

1. De gegevens van een oefening wissen

2. De gegevens van een hele trainingssessie wissen (alle oefeningen die die dag zijn gespeeld)

3. Je account en alle bijbehorende gegevens wissen

De gegevens van een oefening wissen

1. Scroll helemaal naar beneden op het tabblad Voortgang en klik op Alle gegevens.

2. Kies de dag van de trainingssessie en open deze.

3. Klik op Bewerk en selecteer de oefening die je wilt wissen.

4. Klik op Klaar

De gegevens van een hele trainingsdag wissen

1. Scroll helemaal naar beneden op het tabblad Voortgang en klik op Alle gegevens.

2. Klik op Bewerken en selecteer de dag van de trainingssessie die u wilt wissen

3. Klik op Klaar

Je account en alle bijbehorende gegevens verwijderen

Ga naar je instellingen (linksboven in de app) > Mijn account > Mijn account verwijderen

Op dit moment is er geen functie om alle trainingsgegevens te verwijderen. Je moet de trainingsdagen handmatig verwijderen of je hele account verwijderen om opnieuw te beginnen.