Je hele lichaam trainen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is de "Je hele lichaam trainen" Workout?

De "Je hele lichaam trainen" Workout is een set oefeningen voor het hele lichaam waarmee je in levensechte houdingen kunt trainen.

Het is alleen beschikbaar voor Perifit Care+ gebruikers omdat het ontwerp en de vorm beter geschikt zijn voor training in complexere posities, zoals zitten, staan, enz. Klik hier als u meer wilt weten over Perifit Care+.

Hoe het werkt ⤵️

De "Je hele lichaam trainen" Workout is te vinden onderaan het tabblad Oefeningen van de app.

Om te kunnen spelen, moet u eerst uw Perifit Care+ kalibreren.

De "Je hele lichaam trainen" Workout bestaat uit 3 soorten oefeningen:

• Zitten tot staan (al beschikbaar)

• Squat (binnenkort beschikbaar)

• Glute Bridge (binnenkort beschikbaar)