Beginnen met Perifit Care
Waar kan ik de gebruikershandleiding vinden?

Toegang tot de gebruikershandleiding / gebruiksaanwijzing van Perifit Care

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om duidelijke instructies te hebben om het meeste uit je training met Perifit Care te halen. Of u nu de voorkeur geeft aan een gedrukte handleiding of een digitale versie, wij hebben het voor u geregeld. Je kunt belangrijke informatie vinden over training, contra-indicaties, garantie en eenvoudigweg hoe je de probe moet gebruiken of schoonmaken.

Gedrukte gebruikershandleiding:

In de verpakking van uw Perifit Care apparaat vindt u een gedrukte gebruikershandleiding. Deze gids bevat uitgebreide instructies en informatie in alle talen die onze app ondersteunt. Open gewoon uw verpakking en u hebt toegang tot alle begeleiding die u nodig hebt om aan de slag te gaan en maximaal te profiteren van de voordelen van het gebruik van Perifit Care.

Digitale gebruikershandleiding:

Voor uw gemak bieden we ook een digitale versie van de gebruikershandleiding, die online toegankelijk is. U vindt deze op onze website https://eu.perifit.co/nl/pages/user-guide. U kunt de link bookmarken voor gemakkelijke toegang wanneer u hulp nodig hebt of dieper wilt ingaan op de functies van uw Perifit Care-apparaat.

We hopen dat deze informatie u helpt om soepel door uw Perifit Care-ervaring te navigeren. Als u nog vragen hebt of extra ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via de knop ? in de app. We zijn er om ervoor te zorgen dat uw reis met Perifit Care zo comfortabel en lonend mogelijk is.

Veel plezier met sporten!