Spellen & Functies
Spelregels - Pong Challenge
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Pong Challenge speel je tegen een andere (willekeurig gekozen) gebruiker. Je bestuurt de linker peddel. De score van elke gewonnen rally hangt af van je gemiddelde contractiekwaliteit. Het spel eindigt wanneer een van de gebruikers 5 rally's wint.

Game visual - Pong

Wat traint dit spel?

In tegenstelling tot andere spellen volgt Arcade Games niet de gebruikelijke contractiepatronen van uw programma (u een bepaalde tijd laten persen, dan een lange rust tussen 2 contracties, enz.)

Maar door te reageren op de beweging van je tegenstanders train je wel alle gebruikelijke KPI's.

Welke methode kies je nu? Je peddel in het midden houden om te anticiperen

Scoren:

Bij het winnen van een rally krijg je:

• 1 punt als je gemiddelde contractiekwaliteit laagwas.

• 3 punten als je gemiddelde contractiekwaliteit gemiddeld was.

• 10 punten als je gemiddelde contractiekwaliteit hoog was.

Dit betekent dat zelfs als je minder rally's wint dan je uitdager, je toch de wedstrijd kunt winnen!