Alle collectiesPrivacy & Gegevens
Mijn workouts delen met Apple Health
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt nu je totale trainingstijd delen en direct bekijken in Apple Health.

Om te beginnen met het delen van uw totale trainingstijd met Apple Health:

1. Tik tijdens het inwerken op "Toegang toestaan" wanneer het scherm voor het delen van gegevens verschijnt

2. Ga direct vanuit de instellingen van je telefoon naar Privacy > Gezondheid > Perifit > Toestemming inschakelen.

Zodra uw Perifit-app verbonden is met Apple Health, kunt u uw totale trainingstijd voor die dag bekijken in Apple Health > Workouts > Other workouts.

💡Privacy van uw gegevens is voor ons van het grootste belang. Er worden geen andere gegevens dan je totale trainingstijd gedeeld tussen de twee apps.