Privacy & Gegevens
Kan ik de Perifit-app gebruiken zonder account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw privacy en ervaring is voor ons het allerbelangrijkste.

Om de Perifit-app te kunnen gebruiken, moet je zijn aangemeld bij een gebruikersaccount.

Door je aan te melden, blijven je gegevens gesynchroniseerd tussen apparaten. Dit betekent dat je naadloos kunt wisselen tussen je telefoons en tablets zonder je voortgang of opgeslagen informatie te verliezen.

Je account biedt ook een extra beveiligingslaag om je persoonlijke gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot je gegevens. We gebruiken geavanceerde versleutelingstechnieken om je privacy en gegevensintegriteit te beschermen.